De verdere verbouwingen aan en om het notarishuis

Mocht u denken na het lezen van de artikelen over de verbouwingswerkzaamheden dat het verbouwen voorbij was, dan heeft u het mis. Alleen hebben we er niet meer zoveel verhalen over geschreven. Want nadat de binnenkant volledig was opgeknapt, zijn we voor onze gasten gaan zorgen.

Foto: DB Creation

Foto: DB Creation

Om het comfort voor onze gasten verder te verhogen, hebben we een terras aangelegd dat bereikbaar is via de eetkamer. Met mooi weer kunt u hier rustig ontbijten, lunchen of dineren. De ligging aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de tuin, maakt dat het rustig eten is, zonder voorbij rijdend verkeer. De nieuwe privéparking biedt voor mensen de mogelijkheid om de auto op ons eigen terrein te parkeren. Hoewel het gratis parkeren is in onze straat, vinden veel mensen het een prettig idee de wagen op de parking te zetten, die ’s avonds wordt afgesloten. Ook de garage die van ellende bijna in elkaar zakte, is vervangen door een nieuwe. Hier is een compartiment voorzien waar de gasten hun motoren, fietsen, golfmateriaal of ski’s veilig kunnen opbergen.  Een andere klus waar we bijzonder trots op zijn, is de restauratie van de gevel aan de voorzijde. De rijk gedecoreerde gevel bood voorheen een enigszins vervallen aanblik. Nu alle decoraties zijn gerestaureerd en de gevels zowel voor als achter zijn geschilderd, heeft het gebouw zijn fiere aanzien weer terug en spreekt de buurt weer met recht over ‘het monument’ in onze straat.