Nieuw: nu ook gastronomie à la carte

Goed nieuws voor fijnproevers: L’Auberge du Notaire heeft  de deuren van het restaurant geopend. Waar wij voorheen alleen ’s avonds een gastronomisch menu kookten voor onze gasten, kunt u vanaf nu ook à la carte lunchen en/of dineren.

“We serveerden wel altijd al een ontbijt à la carte, maar nog geen lunch en diner à la carte”, vertelt Mart. “Onze gasten waren wel steeds aangenaam verrast door de kwaliteit van het menu, onder andere omdat wij een originele draai geven aan traditionele ingrediënten. Daardoor kregen we steeds meer vraag naar lunches en gastronomische weekends waarbij mensen, vier, vijf of zelfs acht gangen wilden eten.  Met de opening van ons à la carte restaurant kunnen we aan die vraag voldoen.”

L’Auberge du Notaire staat inmiddels bekend om de verse streek- en seizoensgebonden producten. Dat zal met de nieuwe gerechtenkaart ook zo zijn. Monique: “We hebben een kaart die niet al te uitgebreid is, maar die wel elke maand verandert. Zo kunnen we echt koken op het ritme van de seizoenen. We naderen het wildseizoen en we merken dat dan vooral bij onze Nederlandse en Vlaamse gasten het water in de mond loopt.”

Advertenties