Verrassend anders communiceren

Hoe kunnen we duidelijk maken wat  L’Auberge du Notaire te bieden heeft en wat gasten van L’Auberge du Notaire mogen verwachten? Samen met Anthony en Michel van bureau DB Creation uit Bouillon bedachten we de volgende oplossingen.

Ons motto is dat logeren bij L’Auberge du Notaire verrassend anders is en dus hadden we behoefte aan verrassend andere communicatiemiddelen. We wilden vooral de zaken benadrukken waar onze gasten juist zoveel waardering voor uitten gedurende de afgelopen jaren: het persoonlijke contact van ons met onze gasten, de verfijnde keuken en de goede wijnen, het bijzondere gebouw met zijn prettige, kraaknette kamers. Enerzijds vertrokken we daarom vanuit de waardering van bestaande gasten, anderzijds vanuit de wensen van potentiële nieuwe gasten. Voor wat de inhoud betreft vonden we dat de beelden voor zich zouden moeten spreken. Dus kozen we voor minder tekst en meer beeld. Anthony Dehez van DB Creation heeft een fotoreportage gemaakt over wat we doen, voor en achter de schermen. Uit de foto’s blijkt hoeveel plezier we daarin hebben.   

Brochure en menukaarten

Brochure Foto: DB CReation

Een brochure waarin de gasten aan het woord zijn over L’Auberge du Notaire, is het resultaat van het behouden van waarden die voor gasten belangrijk zijn. Dat geldt ook voor de kranten- en tijdschriftartikelen en tv-items over L’Auberge du Notaire die u terugvindt op deze site. De menukaart was weer een heel ander verhaal. Wat willen we mensen laten zien als ze in onze eetkamer zijn? We stelden elkaar de vragen: wat wil jij zien, wat wil jij lezen, wat zou je willen weten? Waar krijgen we de meeste vragen over? Vooral die laatste vraag bracht ons op het idee onze gasten een kijkje achter de coulissen van L’Auberge du Notaire te geven. Dus wie bij ons à la carte eet, krijgt een verrassend andere menukaart in handen. Hoe dat eruit ziet, zou u vooral zelf moeten komen ontdekken. Zelfs afrekenen wordt bijna een feestje als de rekening is verpakt in een speciaal voor L’Auberge du Notaire ontworpen mapje.

Brochure en mapje DB Creation

Advertenties