Opfrisweek L’Auberge du Notaire

Vanaf woensdag 1 december tot en met woensdag 8 december voert onze schilder Benoît van Dooren de regie in L’Auberge du Notaire. In die week worden de kamers, het restaurant en het trappengat waar nodig opgefrist met een nieuw laagje verf. Gedurende die week zijn we gesloten, maar wel bereikbaar via onze site of via e-mail.

Nieuw hotel
Ongeveer eens in het anderhalf jaar wordt het gebouw onder handen genomen, dat is afhankelijk van de noodzaak. Gedurende de periode voorafgaand maken we een lijstje met ruimten die aandacht verdienen. Dat kan zijn omdat fauteuils in een kamer strepen op een muur hebben gemaakt, of koffers de verf in het trappengat hebben beschadigd. Door op deze manier met ons gebouw om te gaan, blijft het proper en hoeven we nooit lang te sluiten om alles opnieuw te laten schilderen. En is het voor u als gast alsof u altijd in een nieuw hotel binnenstapt.

Koers herbepalen
Niet alleen voor het gebouw is het een opfrisweek. Wij, Mart en Monique, doen in die week wat bedrijven in L’Auberge du Notaire doen tijdens strategische meetings: onze koers (her)bepalen. Afstand nemen om zo ruimte te creëren voor nieuwe ideeën.  Welke dat zijn, kunt u volgen op deze blog. Telefonisch zijn we niet te bereiken, wel kunt u gewoon reserveren via onze site of een vraag sturen per e-mail.

Foto: Heikki Verdurme

Advertenties