Op het menu: Luik-Bastenaken-Luik

Logeren en dineren in Vielsalm bij L’Auberge du Notaire is verrassend anders. Hoe we dat invullen? Nou, bijvoorbeeld door de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik te vertalen naar een menu. Deze wielerkoers viert dit jaar haar 120e verjaardag en passeert op 22 april zoals elk jaar de voordeur van L’Auberge du Notaire.
Hoe het menu heet? Luik-Bastenaken-Luik, natuurlijk.

  • LUIK (voorgerecht)
    Luikse ballen: traditoneel en krokant / aspic van de saus / crème van kruidnagel
  • BASTENAKEN (hoofdgerecht)
    Filet van kip uit Bastenaken / saus met foie gras, champignons / aardappelpuree / groenten
  • LUIK (nagerecht)
    Luikse wafel / ijs van Luikse stroop / appelcompote

34,00 p.p.heel april 2012 in ons culinaire restaurant Reserveren: 0032 (0)80 78 56 70 info@aubergedunotaire.be

Kijk hier voor hotelkamers tijdens Luik-Bastenaken-Luik