Speciaal biermenu voor jaar van de gastronomie in Wallonië

2012 is het jaar van de gastronomie in Wallonië. Daarom worden er speciale themaweekenden ‘Welkom in Wallonië’ georganiseerd waar streekproducten en hun producenten in de spotlight staan. Op 16 en 17 juni is Vielsalm aan de beurt. L’Auberge du Notaire doet mee met een speciaal 5-gangenmenu dat helemaal om lokale en regionale bieren draait.

L’Auberge du Notaire is een charmehotel met gastronomisch restaurant. Het is gevestigd in een voormalige notariswoning in het centrum van Vielsalm, Ardennen.

Menu met de lokale bieren:

  • Terrine van foie gras gemarineerd in Orval, omwikkeld met Ardennerham / vijgenchutney
  • St. Jacobsnootjes / saus met Vieille Salme / korianderolie / salade van venkel
  • Zeebaarsfilet / krokante Ardennerham / crème van topinambours / seizoensgroenten /saus van het bruine Aurélie
  • Gelakt buikspek / in Lupulus gegaarde aardappelen / seizoensgroenten / kalfsjus met gerookt spek en tijm
  • Sorbet van het witbier van Bellevaux, de ‘Blanche’ / soesjes met mango / citruscrumble

Prijs: € 59,00 p.p. Reserveringen via: info@aubergedunotaire.be of telefonisch: 0032 (0)80 78 56 70

Een van de gastenkamers van L’Auberge du Notaire