Vaderdag menu

Lekker uiteten in Vielsalm op Vaderdag! Speciaal voor de vaders heeft L’Auberge du Notaire een vaderdag menu samengesteld waarbij alles draait om lokale en regionale bieren.

  • Terrine van foie gras gemarineerd in Orval en omwikkeld met Ardennerham / vijgenchutney
  • St. Jacobsnootjes / saus met Vieille Salme / korianderolie / salade van venkel
  • Zeebaarsfilet / krokante Ardennerham / crème van topinambours / seizoensgroenten / saus van het bruine Aurélie
  • Gelakt buikspek / in Lupulus gegaarde aardappelen / seizoensgroenten / kalfsjus met gerookt spek en tijm
  • Sorbet van Witbier ‘Blanche’ van Bellevaux / soesjes met mango / citruscrumble

 

Prijs: € 59,00 p.p.
Reserveren: info@aubergedunotaire.be of 0032 (0)80 78 56 70
Dineren en logeren in L’Auberge du Notaire? Ook dat kan!