Adults Only boutiquehotel in de Ardennen

“Het blijft wat merkwaardig: in exotische bestemmingen als Jamaica en de Dominicaanse republiek zijn hotels enkel voor volwassenen de normaalste zaak van de wereld geworden. Maar bij ons durven weinige hotels zich als ‘adult only’ te afficheren en houden ze het bij ‘niet geschikt voor kinderen’. Toch vonden we ook in België en Nederland logeeradressen waar geen kinderen zijn te vinden, zoals L’Auberge du Notaire in Vielsalm.”
Bron: Genieten magazine


Verwenweekend Ardennen voor de ouders
Op de website van L’Auberge du Notaire staat: kinderen welkom vanaf 12 jaar. Veel koppels die een of meerdere kinderen hebben, gaan eens per jaar, eens in de twee jaar of met nog langere tussenpozen  op verwenweekend Ardennen – zoals ze dat zelf noemen. De kinderen logeren dan bij opa en oma, de ouders hebben een weekend lang tijd voor elkaar. Omringd worden door andermans kleine kinderen staat dan niet op hun verlanglijstje. Daarom komen zij zo graag logeren en dineren in ons kleinschalige charmehotel. Dat geldt overigens niet alleen voor jonge stellen, ook oppasoma’s en
–opa’s vinden het heerlijk in ons boutique hotel te verblijven waar ze geen kleine kinderen om zich heen hebben.

Uitgebreid tafelen
Het restaurant van L’Auberge du Notaire is een plek waar gasten uitgebreid tafelen; waar het programma avondvullend is. Voor kleine kinderen is het vaak lastig zonder morren zo lang aan tafel te blijven zitten. Dat geldt ook voor het ontbijt. Bij ons in L’Auberge du Notaire serveren we een ontbijt à la carte. De bereidingen vers klaarmaken in de keuken kost nu eenmaal meer tijd dan een roereitjes uit een verwarmde bak scheppen.

Weg zonder kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar zijn nog geen ‘adults’, maar we hebben een enkele keer kinderen van die leeftijd hier te logeren gehad die enorm genoten van de uitgebreide maaltijden en ons bijzondere notarishuis. Natuurlijk zijn mensen soms teleurgesteld als ze met hun
baby(s) of kleuter(s) bij L’Auberge du Notaire willen verblijven. Toch horen we ook vaak van ouders: ‘als we een keer zonder de kinderen gaan, heb ik jullie adres voor een gastronomisch weekendje Ardennen voor Adults Only’.

Advertenties