Bijzondere herfstvakantie in de Ardennen

Herfst in de Ardennen
Naar de Ardennen in de herfst vakantie staat voor genieten van dit heuvelland op haar mooist. Boswandelingen worden als een bezoek aan een schildersatelier; bomen en struiken hullen zich in de alle kleuren geel, rood, oranje en bruin. En als het meezit, spot je wild.


Logeren in een notarishuis

Slapen doe je in een monumentaal pand: een voormalige notariswoning die is omgebouwd tot een eigentijds kleinschalig hotel: L’Auberge du Notaire in Vielsalm. Slim is om daar ook te dineren, zodat je kunt proeven van de streekproducten die chef Monique in een modern jasje steekt. Tel daar de uitgelezen wijnkeuze van Mart bij op en je herfst weekend of vakantie is compleet.

Herfst aanbiedingen Ardennen
Charme hotel L’Auberge du Notaire heeft verschillende gastronomische arrangementen in de aanbieding, waaronder een wild arrangement. Alle arrangementen gelden voor twee overnachtingen, maar zijn gemakkelijk uit te breiden naar verblijf van meerdere dagen. Wil je dat, neem dan hier direct contact op met Mart en Monique.

Profiteer van de Belgische feestdagen en reserveer een lang weekend Ardennen. Denk aan donderdag 1 november of recupereer de 11e november op maandag de 12e.


Bijzondere activiteiten
Naast prachtige wandeltochten, fietsroutes, motorritten, autoroutes, kajaktochten en marktbezoeken, heb je misschien nog nooit gedacht aan het maken van een helikoptervlucht in de Ardennen. Wat ook zeer de moeite waard is, is een bezoek aan bierbrouwerij De Bellevaux, waar een voormalige Nederlandse apotheker nu bieren brouwt. Of wat dacht je van een bezoek aan het beroemde Circuit van Spa Francorchamps? Hier wordt nog elk jaar de Formule 1 verreden.
Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen: L’Auberge du Notaire ligt centraal tussen verschillende golfbanen. En voor wie meer wil weten over het Ardennenoffensief, verwijzen we graag naar het Ardennen Poteau ’44 Museum.

Advertenties