Menu met streekproducten

Totdat de wildkaart van start gaat, kun je bij ons in het restaurant van L’Auberge du Notaire in Vielsalm genieten van een 4-gangenmenu met streekproducten. Vooral het vlees van het Belgisch Witblauw Runderras speelt een grote rol. Maar ook regionaal bier en regionale kazen.

Ook als je niet in ons charme hotel logeert, maar bijvoorbeeld in Arbrefontaine, Commanster, Grand Halleux, Baraque de Fraiture kun je een tafel reserveren in ons restaurant.

 Prijs van het menu: € 52 p.p
.

  • dun gesneden ossenhaas van het Belgisch Witblauw / eendelever / rucola / balsamico
  • tournedos van het Belgisch Witblauw / herfststammpotje / saus van zoethout / seizoensgroenten
  • Lokale en regionale kazen
  • Belgische crème met Orvalbier / sinaasappelsap / crumbel van amandelen / in rode wijn gemarineerde pruim

Natuurlijk is het ook leuk om in de Ardennen op een bijzonder plekje te logeren. Reserveer één van de bijzondere gastenkamers in deze opgeknapte voormalige notariswoning.