Met de oldtimer toeren door de Ardennen

Met oldtimer naar Ardennen charme hotelMet uw klassieke auto een adembenemende tocht maken door de Ardennen. Gecombineerd met een verblijf in een karakteristiek hotel én culinaire verwennerij. En, uiteraard, een veilige parking voor uw oldtimer. Met dit wensenlijstje komt u vanzelf uit bij charme hotel L’Auberge du Notaire in de Ardennen.

L’Auberge du Notaire is uitgeroepen tot beste hotel van België 2013 door Zoover.

Gastronomisch arrangement met oldtimerLogeren in notariswoning
Uw oldtimer en dit boutique hotel: twee klassiekers die goed bij elkaar passen. L’Auberge du Notaire, de naam zegt het al, is gevestigd in een voormalige notariswoning. Dit historische gebouw is volledig en met veel zorg gerestaureerd.

Er zijn negen gastenkamers waarvan de naam verwijst naar de voormalige functie ervan. Zo slaapt u bijvoorbeeld in ‘De kamer van de notaris’, ‘Het archief van de notaris’, of in ‘Het Washok’.

Veilig parkeren op eigen terrein
L’Auberge du Notaire heeft een privé-parking achter het hotel. Dit parkeerterrein wordt ’s avonds afgesloten.

Culinaire creaties en fijne wijnenCombineer klassieke autotocht met hedendaagse gastronomie
De voormalige werkkamer van de notaris is omgetoverd tot een elegante eetkamer. Hier geniet u van de culinaire creaties van chef Monique en de fijne wijnen van gastheer Mart. ’s Ochtends wacht u een aangename verrassing: een ontbijt à la carte. Bekijk hier onze gastronomische arrangementen.

Toertocht oldtimer Ardennen hotel

Autotocht met uw oldtimer
Overdag trekt u er natuurlijk op uit met uw oldtimer. Via kronkelige weggetjes ontdekt u de vergezichten van de Ardennen.

Kijk hier eens voor routes.
Of bekijk deze beschrijving van de autoroute in de Hoge Venen.

Advertenties