Ontsnap aan carnaval: boek een weekend Ardennen

Ontsnappen aan carnavalWoon je in het zuiden van Nederland en wil je dat weekend weg van het carnavals feest?
De Ardennen biedt een mooie ontsnappingsmogelijkheid, namelijk een verblijf in ons boetiek hotel L’Auberge du Notaire in de carnavalsvakantie. Hier vindt je zóveel buitenland, zó dicht bij huis; op slechts een uurtje rijden van Maastricht en Hasselt.

Weg met Carnaval hotel Ardennen
Overnachten in notarishuis

Wij, Mart en Monique, ontvangen je graag in ons tot charmehotel omgebouwde notarishuis. Je slaapt in een van de 9 originele hotel kamers, zoals in ‘De kamer van de notaris’, ‘Het Archief van de notaris’ of in ‘Het Washok’.

 

culinaire arrangementen carnavalDineren in de werkkamer van de notaris
In de voormalige werkkamer van de notaris, geniet je nu van culinaire creaties en fijne wijnen. Streekproducten uit de Ardennen worden hier feestelijk gecombineerd met wereldse smaken. Doordat menukaart regelmatig wijzigt, kunnen we écht koken op het ritme van de seizoenen.

Culinaire arrangementen
Je kunt hier kiezen uit verschillende culinaire arrangementen die te verlengen zijn met één of meerdere overnachtingen.

 

Carnaval weekend ontsnappen

Genieten van rust en ruimte
Ook al ligt L’Auberge du Notaire in het centrum van Vielsalm, de natuur ligt op loopafstand. Achter de kerk beginnen de eerste bewegwijzerde wandelroutes.

Foodies en cultuurliefhebbers
Voor wie meer zin heeft in cultuur, is een bezoek aan de Abdij van Stavelot een aanrader. Foodies kunnen hun hart ophalen bij bijvoorbeeld de ambachtelijke chocolademaker Defroidmont, of bierbrouwerij Bellevaux.
Kortom: genoeg te doen om je te onttrekken aan carnaval!

Advertenties