TV-opnames bij L’Auberge du Notaire

Entreprendre TV Lux hotelL’Auberge du Notaire komt opnieuw op televisie. Dit keer maakt het programma ‘Entreprendre’ (Ondernemen) van de televisiezender TV Lux van de provincie Luxembourg een reportage over ons hotel-restaurant. Op woensdag 6 maart wordt er opgenomen.


In de spotlight
‘Entreprendre’ vertelt eens per week het verhaal van een Luxembourgs bedrijf: van een kleine ambachtsman tot een chef van een multinational. Het programma zet bijzondere initiatieven in de provincie in de spotlight door middel van ‘success stories’. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij in deze categorie vallen. We houden je op de hoogte van de opnames en de uitzending!

restaurant l'auberge du notaireBijzondere actie van L’Auberge du Notaire
Bij L’Auberge du Notaire is alles verrassend anders. Dus natuurlijk hebben we een leuke actie bedacht voor de tv-opnames van TV Lux. De crew maakt opnames van de kamers en neemt een interview af met ons. Daarnaast wil TV Lux filmen in ons restaurant dat in bedrijf is. Onze gouden regel is dat wanneer mensen bij ons reserveren, er nooit een fotograaf of een filmcamera in het restaurant aanwezig is. Simpelweg omdat wij vinden dat u rustig en in alle privacy bij ons moet kunnen dineren.


Figuranten gevraagd

Om toch een levendige ambiance in het restaurant te hebben, hebben wij via Facebook een bericht verspreid dat we een tiental figuranten zoeken die tijdens de opnames aanwezig zijn in het restaurant. Wat wij hen gratis aanbieden, is een entrée met een glas wijn en water. Inmiddels is een aantal leuke ‘reserveringen’ binnen.

TV Lux entreprendre auberge

Bekijk hier de uitzending van het interieurprogramma Clé Sur Porte dat in mei 2012 is uitgezonden op de Franstalige nationale zender RTL.

Advertenties