Culinair paasmenu 2013 restaurant Vielsalm

Pasen 2013 vieren met een culinair paasmenu in Vielsalm, in het groene hart van de Ardennen? Denk eens aan het gastronomisch restaurant van L’Auberge du Notaire. Geniet  in dit voormalige notarishuis in alle privacy van ons menu voor Pasen:

  • Paas menu 2013 restaurantTartaar van gemarineerde zalm / sorbet van komkommer-limoen / tzaziki / radijs
  • Sint Jacobsnootjes / pasta / tapenade van gekonfijte tomaat / crème van groene kruiden / parmezaan / kroepoek
  • Zeebaarsfilet / paprikacoulis / kerstomaatjes / spinazie / saffraanrisotto
  • Lamsrugfilet / hachée van lam / doperwten / aardappel / eigen jus / gekonfijte knoflook / boter van rozemarijn-knoflook
  • Paaseieren zoeken: smaken en structuren van chocolade / ijs van munt / pistachenoten / kruiden

Prijs per persoon: € 65,00. Reserveren via info@aubergedunotaire.be of telefonisch:
0
032 (0)80 78 56 70.

Menu Pasen 2013 restaurant

Superverse basisingrediënten
Dit culinaire restaurant in Vielsalm combineert klassieke chique met trendy accenten. Dat zie je ook terug op het bord.
Superverse basisingrediënten worden feestelijk gecombineerd met wereldse smaken. 

 

Bekijk de website van dit charmehotel met gastronomisch restaurant hier.