Nieuw: menu met Waalse streekproducten

Streekproducten uit de Ardennen staan centraal in de keuken van charme hotel – restaurant L’Auberge du Notaire in Vielsalm. Voor de Nederlandse eigenaren Mart en Monique is het een sport om een verrassend andere draai te geven aan de specialiteiten uit Wallonië. Onze regelmatig wisselende menukaart telt talloze producten uit de streek.

Waalse regionale specialiteitenMenu van Waalse streekproducten

  • Rilettes van gerookte forel / gekonfijte citroen / harissatomaten
  • Gelakt buikspek / krokante Ardennerham / gepofte Cévennesui / crème van geitenkaas uit Lierneux – knolselder
  • Tournedos van het Belgisch Witblauw Rund / ravioli met blauwe kaas – abrikoos / eigen jus / groenten van het seizoen
  • Luikse wafel / ijs met Luikse stroop / appelcompôte / vanillesaus / crumble van amandel

Prijs per persoon € 54,00 (vanaf 29 maart)

Ambachtelijke bakker Vielsalm streekproductenTrots op onze leveranciers
Wij zijn trots op onze leveranciers. En we willen hen graag met jou delen. Want wie zijn onze regionale leveranciers? Wie levert ons ambachtelijk brood of huisgemaakte vleeswaren, kazen van hier of regionaal tafelwater? Bekijk hier de lijst.

Advertenties