Cursus ‘Schrijf je ultieme reisverhaal’

Samen met bekroond reisjournalist Hans Avontuur, organiseert charmehotel L’Auberge du Notaire van 22-24 september een cursus reisverhalen schrijven in het groene hart van de Ardennen.

Cursus reisverhalen schrijven hans avontuurBij het lezen van een pakkend reisverhaal heb je het gevoel dat de schrijver het in één adem heeft opgetekend. Regelrecht vanuit het hart op papier. Maar als je het zelf probeert, kom je erachter dat het zo eenvoudig niet werkt. Gebrek aan talent? Nee. Iedereen kan een reisverhaal schrijven. Maar hoe bereik je nou dat anderen het lezen en geïnspireerd raken?

Inspirerende reisverhalen schrijven, leer je tijdens de workshop ‘Schrijf je ultieme reisverhaal’ van bekroond reisjournalist Hans Avontuur. Niet van achter een bureau, maar midden in het werkterrein van de reisschrijver: een unieke reisbestemming.

Reisverhalen schrijven cursus ArdennenHotel voor jezelf
De Ardennen is het speelveld tijdens de clinic; hier vind je veel buitenland dicht bij huis. Met maximaal acht deelnemers werk en verblijf je drie dagen exclusief  in Charmehotel L’Auberge du Notaire, gevestigd in een voormalig notarishuis, met originele gastenkamers.

 

Culinaire creaties tijdens cursus

Cursus is ook: culinair genieten
Werken kan in de vergadersalon en bij mooi weer in de tuin. Tijdens de cursus is het hele huis voor jullie en zorgen de eigenaren Mart en Monique er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt:  van de ontbijten à la carte tot en met de culinaire creaties tijdens de diners.

 

Reis verhaal schrijven cursus ArdennenVoor wie
Voor iedereen die structuur wil leren aanbrengen in zijn reisnotities, een sfeer goed wil leren neerzetten en anderen wil inspireren. Van bloggende hobbyschrijvers tot aspirant reisreporters: met zijn jarenlange ervaring als schrijver, fotograaf én hoofdredacteur kan Hans Avontuur je helpen om jouw verhalen en reportages naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor leert hij je ambachtelijke regels, creatieve handigheidjes en do’s en don’t s die het verschil maken tussen goed geprobeerd en goed geschreven!
Programma Cursus reisverhalen schrijven.
Cursus reisverhalen werkruimte Ardennen Culinaire cursus reisverhalen schrijven Ardennen

Advertenties