Workshop reisverhalen schrijven

Tijdens de cursus reisverhalen schrijven, leer je structuur aan te brengen in je reisnotities, een sfeer goed neer te zetten en anderen te inspireren met jouw reis reportage. “Iedereen kan een reisverhaal schrijven”, zegt veelvuldig bekroond reis journalist Hans Avontuur. Hij geeft de cursus op een bijzondere reis bestemming: L’Auberge du Notaire in het hart van de Ardennen van 22 – 24 september 2013.Cursus Reisverhalen schrijven ARdennen

Kleinschalig hotel exclusief voor cursus
De Ardennen is de perfecte bestemming voor deze cursus reisverhalen schrijven; het is veel buitenland dicht bij huis. Met maximaal acht deelnemers werk en verblijf je drie dagen exclusief in charmehotel L’Auberge du Notaire, dat is gevestigd in een voormalige notariswoning.

Cursus reisverhalen schrijven = ook culinair genieten
Slapen doe je in een van de originele gastenkamers, werken kan in de vergadersalon en bij mooi weer in de tuin. Tijdens de workshop is het hele huis voor jullie en zorgen de eigenaren Mart en Monique er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt: van de ontbijten à la carte tot en met de culinaire creaties tijdens de diners.

Reisverhalen schrijven cursusPrijs, programma en inschrijving
Van bloggende hobbyschrijvers tot aspirant reisreporters: met zijn jarenlange ervaring als schrijver, fotograaf én hoofdredacteur leert Hans Avontuur je ambachtelijke regels, creatieve handigheidjes en do’s en don’t s die het verschil maken tussen goed geprobeerd en goed geschreven!
Hier vind je alle informatie over het programma, de prijs en hoe je jezelf kunt inschrijven. Bekijk hier het programma Cursus reisverhalen schrijven

Advertenties