Lekker weg vakantie adres van Flow Magazine

Flow Magazine publiceert vanaf vandaag iedere maandag een lekker weg adresje op hun blog. “Geselecteerd en goedgekeurd door Flow. Hotel, camping, B&B of een ander slaapadres voor een fijn weekendje weg, of een nachtje, of iets langer. En altijd bijzonder en in Nederland of België. (En heel soms een klein beetje verder).” En het eerste adresje is L’Auberge du Notaire in de Ardennen!

L’ Auberge du Notaire in De Belgische Ardennen

Lekkerweg_1_L’ Auberge du Notaire

Wat is er zo fijn hier?
L’Auberge du Notaire is een klein mini hotelletje in een prachtige oude notariswoning middenin het dorpje Vielsalm. Je wordt er super persoonlijk ontvangen door de Nederlandse eigenaars Mart en Monique. Monique is een geweldige kok en kookt ‘s avonds de sterren van de Belgische hemel. Het huis zit vol met historie, zo eet je bijvoorbeeld in de voormalige werkkamer van de notaris.

Hoe slaap je?
Er zijn 9 sfeervolle kamers met thema’s zoals ‘de kamer van de Notaris’ of ‘het Archief’. Veel kamers vertellen een verhaal. Het kan zijn dat er een mooie gedichtje op je kussen is geprint of dat een tekst op de muur je een ‘Bonne Nuit’ toewenst. Mart bakt ‘s morgens heerlijke eitjes voor je, terwijl Monique versgebakken brood serveert en vleeswaren van de slager ‘next door’.

Onze tip
Omdat Mart en Monique enorme culigekken zijn, hebben ze fantastische tips voor in de buurt. ‘Op een half uurtje rijden vind je de ambachtelijke chocolademaker Defroidmont. Of bezoek de apotheker die bierbrouwer werd in Bellevaux’, aldus Monique.

Prijs voor een culinair weekendje Ardennen (2 nachten logeren, dineren en ontbijten) vanaf € 197,50 per persoon.

Naar de website van L’Auberge du Notaire
Naar de website van Flow Magazine.

Flow Magazine adresjeVakantie adres Flow Magazine

Advertenties