In de uitzending van TV Lux

Afgelopen maandag is L’Auberge du Notaire opnieuw op televisie geweest. Dit keer zijn we benaderd door het programma ‘Ondernemen’ van de Luxembourgse TV-zender TV Lux. Klik op de link om de uitzending van het programma ‘Entreprendre’ van TV Lux te bekijken.

interview moniqueBijzondere actie 
Voor de tv-opnames van TV Lux hebben we een bijzondere actie georganiseerd. De crew maakte opnames van de hotel -kamers en nam een interview af met ons. Maar daarnaast wilde TV Lux filmen in ons restaurant waarin mensen aan tafel zaten. Onze gouden regel is dat wanneer mensen bij ons reserveren, er nooit een fotograaf of een filmcamera in het restaurant aanwezig is. Simpelweg omdat wij vinden dat onze gasten rustig en in alle privacy bij ons moet kunnen dineren. Om toch een levendige ambiance in het restaurant te hebben, hebben wij via Facebook een bericht verspreid dat we een tiental figuranten zoeken die tijdens de opnames aanwezig zijn in het restaurant. Wat wij hen gratis aanboden, was een voorgerecht met een glas wijn en water.

Entreprendre TV Lux hotel

In de spotlight
‘Entreprendre’ vertelt eens per week het verhaal van een Luxembourgs bedrijf. Het programma zet bijzondere initiatieven in de provincie in de spotlight door middel van ‘success stories’. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij in deze categorie vallen.

Naar de website van charme hotel L’Auberge du Notaire.

Advertenties