Op groot formaat

Arnaud Siquet 2Dit najaar is L’Auberge du Notaire in verschillende gemeenten te zien op grote foto’s  tijdens een buitenexpositie. De organisatie ‘KadriCulture’ is hiervan initiatiefnemer. Het concept van ons boetiek hotel en restaurant is voor KadriCulture aanleiding om ons op te nemen in deze bijzondere expositie. De expo heeft als thema: opmerkelijke regionale en Waalse bedrijven.

De foto’s worden gemaakt door Arnaud Siquet, fotograaf in Trois Ponts. Geen onbekende voor ons; hij fotografeerde al eerder in ons voormalige notarishuis.

Ontmoeting tussen cultuur en economie
Zestien bedrijven zijn benaderd uit de gemeenten Lierneux, Stoumont, Trois Ponts en Vielsalm. Ook zullen er zestien bedrijven uit de rest van Wallonië te zien zijn. KadriCulture wil een dynamische speler zijn in de regionale markt als het gaat om cultuur. De organisatie hoopt met dit project – waarbij cultuur en economie elkaar ontmoeten, de aandacht op de regio zal vestigen.  L’Auberge du Notaire is volgens de organisatie een goed voorbeeld van een dynamische en opmerkelijke onderneming met een meerwaarde voor de Ardennen. We houden je op de hoogte via ons blog.
foto expositie Kadriculture

Advertenties