Nieuw: fotozoektocht Vielsalm

Foto zoektocht VielsalmVielsalm is een activiteit rijker: een foto zoektocht langs de bezienswaardigheden van Vielsalm ‘De driehoek van de Macrallen (heksen)’. Deze wandelroute is een ode aan de legende van de heks Gustine Maka. Doel van de tocht is het vinden van een formule om Vielsalm te ‘ontheksen’…

Op de route kom je verschillende zaken tegen die nogal vreemd aandoen. Dit komt doordat Gustine Maka er zelfs na haar dood nog altijd in slaagt de streek te betoveren ofwel, te ‘macralliseren’. De vloek is alleen op te heffen door de Macralle Formule uit te spreken, waarmee zij haar toverkunsten ondertekent. De vraag is of jij erin slaagt Vielsalm te ontheksen.

L’Auberge du Notaire in zoektocht
De smeedijzeren deur van L’Auberge du Notaire siert de voorpagina van het boekje. Ook is er een vraag over ons pand opgenomen in de tocht. Voor wie bij L’Auberge du Notaire logeert, is de puzzeltocht ter plaatse te koop voor € 9,00 p.p. Dit is inclusief een drankje bij café L’Escale, waar tevens de laatste vraag moet worden beantwoord en het einde is van de fotozoektocht.

Advertenties