“The very best”

Gevonden op Tripadvisor: deze prachtige review van een van onze gasten:

“Nu en dan gaan we eens naar de Ardennen voor wat ontspanning. En steeds vonden we na lang zoeken en surfen op het internet wel een leuk hotelletje, maar eerlijk is eerlijk, na enkele weken waren we de naam al kwijt, vergeten…Het was soso, of goed, maar niet echt onvergetelijk. Maar deze keer ligt dat anders.

very best hotel Tripadvisor Belgium‘U snapt het wel, heerlijk dus’
Toen we aankwamen ging de deur open met de meest hartelijke gastvrijheid, niet gemaakt, maar joviaal, warm, we voelden ons alleszins heel welkom. We kregen een nette, charmante kamer (euh met heerlijke bedden, maar da’s voor straks) met een mooie ruime badkamer.

Tegen half acht konden we, dankzij de weergoden, lekker op het terras aanschuiven voor een gastronomische avond, we hadden zo’n gastronomisch weekendje geboekt.

Lekkere gerechtenNu kan je één lekker gerechtje ontdekken…
of twee, maar we kregen er 5, en het was van begin tot eind héérrrrlijk (we hebben er 6 van gemaakt, bordje kaas, zondigen tegen de lijn, maar het was dan ook zo lekker), perfect opgediend, mooie uitleg bij gekregen, ruime tijd gekregen om van alles te genieten, en de perfecte wijn suggestie genomen. U snapt het wel, heerlijk dus. Het bed sliep zacht, de kamer stil, de droom navenant.

Tegen een uur of 9 konden we ons ontbijt zelf samenstellen, en weer was het culinair genieten, verse broodjes, lekkere eitjes, en we hadden geluk, de zon was ook van de partij.

duimBeste, leukste en lekkerste belevenis in de Ardennen
We kregen een charmante check uit met een persoonlijke touch, neen, na de vele Ardennen bezoekjes was dit zonder meer de beste, leukste, lekkerste en vriendelijkste belevenis. Mochten 6 sterren bestaan, dan gaven we er 6, maar het plafond zit bij 5, dus 5 dikke duimen voor deze onvergetelijke ervaring. Of we nog terug gaan? Wat had u gedacht?”
Bekijk de website van charme hotel L’Auberge du Notaire.

Beoordeeld op 4 augustus 2013. Bekijk de link naar deze review

Advertenties