Ardennen: teambuilding of bedrijfsuitje

bedrijfsuitje hotel ardennenBedrijfsuitje, teambuilding, training of vergadering in de Ardennen? Kies voor charme hotel L’Auberge du Notaire dat is uitgeroepen tot beste hotel van België door Zoover. Dit kleinschalige hotel in de Ardennen, is een bijzondere locatie van waaruit je allerlei groepsactiviteiten kunt organiseren. Ook handig: wij, Mart & Monique, de Nederlandse eigenaren van dit stijlvolle hotel, hebben zelf ervaring met het organiseren ervan.

bijzondere locatie bedrijfsuitje hotelSlapen bij de notaris
L’Auberge du Notaire – de herberg van de notaris –  is gevestigd in een voormalig notarishuis. Het monumentale pand is van binnen en van buiten volledig gerestaureerd en er zijn moderne accenten aan toegevoegd. Neem een kijkje in onze 9 hotelkamers.


Stijlvolle locatie weg met de baasOok lekker eten als je weggaat met je baas

Wie met de baas weg gaat naar de Ardennen, verdient het om lekker te eten. Ontbijten doe je bij ons à la carte. Tijdens de lunch of diner komen je smaakpapillen op scherp te staan als je de wereldse draaien aan de Ardenner streekproducten proeft. Maak eens een rondje door ons restaurant of maak kennis met onze leveranciers van streekproducten.


Outdoor activiteiten Ardennen
Na het ontbijt à la carte ben je klaar voor een outdoor activiteit. Samen met je collega’s ontdek je de grote natuurspeeltuin die Ardennen heet. De samenwerking met gespecialiseerde outdoor bedrijven levert een activiteit op die bij jullie wensen past. Waarbij plezier en resultaten hand in hand gaan. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, gps-tochten, een gold mine expeditie, of een complete outdoor day. Een wandeltocht door de adembenemende natuur onder begeleiding van een gids, maakt ruimte in het hoofd voor nieuwe ideeën. Kortom: mogelijkheden zat voor jullie ideale bedrijfsuitje.

Enthousiast? Bekijk onze hele website hier en neem hier contact met ons op.
Locatie bedrijfsuitje Ardennen

Advertenties