Vergaderen in de Ardennen

Organiseer je vergadering / meeting, seminar, heidagen of bedrijfsuitje in onze voormalige notariswoning, L’Auberge du Notaire in Vielsalm.

5 redenen om te vergaderen in de Ardennen, bij L’Auberge du Notaire:
Vergaderen Ardennen locatie hotel

 1. Omdat L’Auberge du Notaire is uitgeroepen tot het beste hotel van België 2013 door Zoover. Lees de beoordelingen hier.
 2. Vanwege de locatie
  Op slechts een uurtje rijden van Maastrischt en Hasselt en op anderhalf uur van Brussel vind je deze kleinschalige culinaire charme accommodatie. Deze vergader locatie telt negen gastenkamers, een vergadersalon en een gastronomisch restaurant. Bekijk de gastenkamers.
 3. Omdat je wil vergaderen in stijl
  Als je dan toch moet werken, doe het dan in stijl. De huiskamersfeer in onze vergadersalon nodigt uit tot creatief denken. Wij, Mart en Monique, de Nederlandse eigenaren van dit bijzondere vergaderplekje, hebben geen standaard vergader arrangement. Elke groep heeft andere wensen. Ontdek de mogelijkheden voor uw training, coaching of vergadering en Stel uw eigen vergaderarrangement samen.
 4. Omdat je ook culinair wilt genieten
  Resultaten boeken doe je alleen als de redenen 1, 2 én 3 met elkaar in balans zijn. In de voormalige werkkamer van de notaris geniet je van de culinaire creaties van chef Monique en de fijne wijnen van gastheer Mart. Kijkje in het gastronomisch restaurant.
 5. Vanwege de omgeving
  Vergaderen hoeft u niet de hele dag aan een tafel te doen. Sterker nog: een activiteit met uw team kan verrassende ideeën opleveren. Bewegwijzerde wandelroutes beginnen bij L’Auberge du Notaire om de hoek. U kunt ook met een gids op pad of een andere buitenactiviteit doen, zodat het ook een bedrijfsuitje is. O ja, een leuk weetje: Vielsalm heeft de schoonste lucht van Europa.Tips in de omgeving
Advertenties