Feest locatie Ardennen

huwelijks locatie ArdennenWist je dat je L’Auberge du Notaire, midden in de Ardennen ook exclusief als feestlocatie kunt huren? Een bijzonder plekje voor wie in een intieme sfeer een verjaardag wil vieren, wil trouwen, een familiereünie of een vriendenweekend wil organiseren.

Dit culinaire mini-hotel is de perfecte locatie in de Ardennen voor kleinere gezelschappen, tot maximaal 18 personen. De kamers, het restaurant en het terras zijn dan exclusief voor jouw gezelschap. Er is alle tijd voor elkaar; achter de schermen zorgen Mart en Monique ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Overnachten, dineren en ontbijten à la carte
Dit voormalige notarishuis telt negen gastenkamers en het restaurant kunnen we opdelen in een bargedeelte en een eetgedeelte. Verwen je gasten met de culinaire creaties van chef kok Monique en de fijne wijnen van gastheer Mart.
Trouw feest Ardennengastronomisch dineren huwelijkBijzonder Plekje Ardennen

Neem hier contact met ons op voor een offerte op maat.

Activiteiten
We kunnen ons voorstellen dat je ook iets van de omgeving wilt zien. Bewegwijzerde wandelroutes beginnen om de hoek, maar u kunt ook een groepswandeling met een gids maken. Meer zin in een avontuur in de Ardense natuur? Bekijk dan de website van Avenature, waar de Vlaming Yves Vuegen voor je klaarstaat om samen met jullie een passende buitenactiviteit te organiseren.

 

Advertenties