De hoogtepunten van 2014

2014 was een jaar waarin de hoogtepunten zich aaneen regen. Met een streekbiertje in de hand hebben we ons lijstje tot acht kunnen beperken.

dankbaar1. De terugkomers
2014 was het jaar van de terugkomers. We zijn heel trots en dankbaar dat zoveel gasten het de moeite waard vinden bij ons terug te komen. Of het nu zes jaar geleden was dat ze er waren, of zes maanden.

 

Rookoven hotel2. Installatie rookoven
Een droom die in vervulling ging: de installatie van onze rookoven. Voor zalm, kazen, eend, worst…. de mogelijkheden zijn oneindig, de moeilijkheden nagenoeg overwonnen 🙂

 

Ardennen hotel  tip van Hans Avontuur3. De nieuwe look van de kamer van het dienstmeisje
We zijn buitengewoon blij met de nieuwe look van de kamer van het dienstmeisje. Met het citaat van Julia Child op de wand achter het bed. Dat heeft onze schilder knap gemaakt!

 

Wildmenu restaurant Vielsalm 20134. Meest succesvolle arrangement
De culinaire wildformule. Met stip. Een vijf-gangen wildmenu, overnachting en een ontbijt à la carte met als extra: een glas champagne en gerookte zalm.

 

bastogne museum5. De opening van het nieuwe oorlogsmuseum
De slag om de Ardennen is wereldberoemd. De gevechten rondom Bastogne zijn prachtig weergegeven in het nieuwe War Museum in Bastogne. Verdient een bezoek als je bij ons in L’Auberge du Notaire logeert.

Culinair genieten Ardennen met oldtimer in de zomer6. Het goddelijke buiten-eet-weer
In 2014 hebben onze gasten heel veel buiten kunnen ontbijten en dineren. Wij zelf houden erg van die zomerse sfeer op ons terras dat aan de achterzijde in onze tuin ligt.

 

Restaurant Vielsalm7. Nieuwe stoelen in het restaurant
De aanschaf van nieuwe stoelen voor het restaurant, is een gouden greep geweest. We krijgen veel complimenten over het comfort van de stoelen en over het design.

 

meer vielsalm 18. Opknapbeurt meer Vielsalm
Bijna iedere gast die bij ons logeert, ‘doet een rondje meer’. Je loopt het in een half uurtje. De paden zijn opnieuw bestraat, er zijn nieuwe lantaarnpalen gezet en het groen rondom het meer is uitgebreid onder handen genomen.

 

Advertenties