Ardennen: moord in het hotel

csiVoor wie met het bedrijf, de familie of een groep vrienden logeert in het culinaire mini-hotel L’Auberge du Notaire in de Ardennen, hebben we een leuke tip voor een activiteit: CSI, the game. De activiteitenorganisator bij uitstek bij ons in de buurt, Avenature, doet een beroep op jullie onderzoeks-kwaliteiten als er een misdaad is gepleegd…zoals een moord in het hotel!

Op zoek naar een eliteteam
Het spel vindt plaats in de bosrijke omgeving van het landgoed in Farnières, op nog geen tien minuutjes rijden van L’Auberge du Notaire. Geheim Agent Benny Dom zit met de handen in het haar, omdat zijn team er niet in slaagt de bende op te pakken die een aantal gewelddadige overvallen heeft gepleegd in het dorpje Farnières. Benny Dom is nu op zoek naar een eliteteam om zijn eigen club te versterken. Wantrouwend als hij is, zullen de kandidaten die zich aanmelden voor het eliteteam hem eerst moeten overtuigen van hun kwaliteiten. Daarvoor heeft hij een examen klaarliggen met praktische proeven om te bepalen welk team hij zal aannemen om de lastige klus te klaren. De proeven dragen namen als: moord in het hotel, de kunstroof, de laser, de bom, de geurproef, de gekraakte kluis en de kennisquiz. Durven jullie de uitdaging aan te nemen?
csi 2

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer activiteiten
CSI-the game, is slechts één van de activiteiten die Avenature in het pakket heeft. Voordeel van dit spel is, dat het binnen gespeeld kan worden. Bekijk op het gemak eens het hele aanbod op hun website.

 

Advertenties