Hoogtepunten 2015

10 jaarL’Auberge du Notaire 10 jaar
Tien jaar geleden richtten we ons bedrijf, L’Auberge du Notaire op. Met een goed projectplan streken we neer in Vielsalm, in de Ardennen.
Nu, tien jaar later, werken we nog met veel plezier in onze zaak en we zijn trots op wat de zaak nu is en de naamsbekendheid die we hebben.

thanksOpnieuw de terugkomers
Het jaar 2014 was al het jaar van de terugkomers. Dit jaar steekt daar nog verder bovenuit. We hebben dagen gehad waarop driekwart van de gasten al eerder bij ons logeerden en dineerden. Daar zijn we zó trots op!

10277568_924191390939584_7281588788527257339_nBest gewaardeerde huisgerookte product
De huisgerookte zalm. Die serveren we standaard met champagne tijdens het ontbijt à la carte bij de gastronomische formules van één nacht (ook los bij te boeken bij arrangementen van twee nachten). Gasten waarderen de herkenbare smaak van de zalm, maar vanwege het bijzondere kruidenmengsel waarin deze wordt gemarineerd, krijgt de zalm na het roken een zeer verfijnde smaak. Omdat onze zalm ver uitstijgt boven de gerookte zalm die mensen over het algemeen kennen, wordt hij zo specifiek gewaardeerd. Hoewel ook de gerookte eendenborst, forel, groenten, kazen en champignons het goed doen, krijgt de zalm het meeste applaus.


sneeuw ardennen 12De hoeveelheid sneeuw in 2015
Tot aan de knieën reikte de sneeuw dit jaar. En dat voor lange tijd. De eerste sneeuw lag er met kerst en in maart 2015 wandelden de gasten op sommige plekken nóg door de sneeuw. Ook hebben de mensen volop kunnen genieten van lange dagen alpineskiën en langlaufen. Laat maar weer vallen die sneeuw!

betsieOns huisvarken Betsie
In 2015 zorgden wij ervoor dat ons huisvarken Betsie van het Piétrain ras op biologische wijze op een boerderij van vrienden hier in de Ardennen werd grootgebracht. We kregen super leuke reacties op het huisgerookte spek, de ham, de worsten, rillettes, paté enzovoorts. Een hoop werk, maar zeer de moeite waard!

computerDe nieuwe reserveringsmodule
De nieuwe reserveringsmodule maakt het gemakkelijker online te reserveren in L’Auberge du Notaire. De gebruiksvriendelijkheid scoort hoger dan die van onze voormalige module. Ons aanbod staat volgens onze gasten overzichtelijk bij elkaar en is met een paar drukken op de knoppen te bedienen. Probeer zelf!

Media: De Standaard & The Bright Side of Belgium
11425834_1191927784165942_9124770151717321904_n
Je vindt dit artikel ook met een aparte vermelding in de nieuwsbrief, maar mag zeker niet aan de hoogtepunten ontbreken. Het artikel in De Standaard ‘De Ardennen op hun lekkerst’/ L’Auberge du Notaire, het neusje van Vielsalm, kopte het artikel. Lees meer hier.
bright-side-of-belgiumIn het koffietafelboek ‘The Bright Side of Belgium’ troffen we  L’Auberge du Notaire parmantig aan als ‘we love’ adres tussen grote chefs. Lees meer hier.

 

Deze twee belangrijke media sluiten mooi aan in onze imposante rij van kranten- en tijdschriftenartikelen die de afgelopen tien jaar over L’Auberge du Notaire zijn verschenen en de vijf tv-uitzendingen waarin L’Auberge du Notaire een rol speelde.

Advertenties