Binnenkort verschijnt eerste boek L’Auberge du Notaire

Zo, het hoge woord is eruit: er komt een boek. Wij, Mart en Monique, vertellen je over onze passie voor eten, hoogtepunten en dieptepunten in tien jaar culinair mini-hotel L’Auberge du Notaire in de Ardennen. Over de verbouwing van dit voormalige notarishuis, over wonen en werken in Vielsalm. Over onze integratie in dit Franstalige deel van België. Je krijgt een kijkje achter de schermen van ons leven in ons culinaire mini-hotel. En we delen recepten met jou.
Boek aankondiging

Waarom een boek?
We hebben in de afgelopen tien jaar zoveel verhalen en ideeën voor gerechten verzameld die de moeite van het delen waard zijn. De verhalen ontroeren, maken aan het lachen en je kunt er iets van leren. Bovendien houd ik (Monique) van schrijven.

Wat is de stand van zaken?
Wel, we zijn al een heel eind. De verhalen zijn geschreven en gelezen door vier proeflezers. De recepten zijn bijna allemaal uitgeschreven en gefotografeerd, op twee na. Dan nog de eindcorrectie en dan gaat het naar de vormgeving.

Wanneer komt het uit?
Dat is nog niet helemaal duidelijk. In eerste instantie wilden we het uitbrengen net voor de zomervakantie, maar dat gaan we niet redden. Er moet ook nog ‘gewoon’ gewerkt worden: zorgen voor onze gasten en het bedenken van nieuwe lentegerechten. We zullen vanaf nu regelmatig updates geven over de ontwikkeling.

Wat gaat het boek kosten?
Niks. We bieden het boek gratis aan. Het wordt een e-book dat straks gratis te downloaden is. Hoe leuk is dat?

Lees hier enkele fragmenten uit het boek
Lees hier de reacties van onze proeflezers

Volg de ontwikkelingen van het boek op ons blog, facebook of twitter.

 

Advertenties