Voorbeelden van onze menu’s

In ons restaurant serveren wij enkel gastronomische menu’s aan onze gasten. Hieronder vind je enkele voorbeelden. De menu’s veranderen continu van samenstelling. Het is maar om je een idee te geven van hetgeen wij serveren, hier in het hart van Vielsalm.
gastronomische menus vielsalm

Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten. Als u allergieën heeft gelieve dit vóór reservering met ons te bespreken; ter plaatse is het voor ons niet meer mogelijk nog iets anders te voorzien.

Menu 1

  • Terrine van foie gras / huisgerookte eend / sorbet van appel en gember / sumakchips
  • Sint Jacobsnootjes / gelei van gerookte rode paprika / crème van gerookte paprika /  kroepoek
  • Asperges carbonara
  • Lamsfilet / lentegarnituur /crème van erwt / puree met gekonfijte knoflook
  • Chocolademousse / chocoladebrownie / sorbet van rabarber / crème van witte chocolade en yoghurt / aardbei / bastognekoek

Menu 2

  • huisgerookte forel/ langzaam gegaard buikspek / radijs / crème van rode biet / sorbet van rode biet
  • Zeebaarsfilet / Ardenner couscous/ Aziatische jus / krokante groentjes
  • Vlees van het Blanc Bleu Belge rund / ansjovis / wortelcrème / garnituur
  • Witte chocolademousse /panna cotta van limoen /  ijs van amandelmelk / amandel crumble / mangocoulis

Menu 3

  • Dun gesneden, gepekeld hert / chutney stoofpeer / spekkoek / pistaches
  • Linzensoep / bosduiffilet / pickels
  • Lasagne met wild zwijn, gerookt spek en boschampignons / knolseldercrème
  • Hertenfilet/ winterstamppotje / mosterdsaus / bospaddenstoelen / rode kool
  • Bananasplit maar dan anders : bananenkroketjes / ijs van nootmuskaat / chocoladesiroop / vanillecrème

Huisgerookte producten bij L’Auberge du Notaire

huisgerookte zalm in de Ardennenhuisgerookte zalm (2)