Genomineerd voor beste hotel van België 2016!

L’Auberge du Notaire is genomineerd voor het beste hotel van België 2016! We staan samen met twintig andere hotels op de nominatielijst van Zoover. Op dit moment behoren we al tot de top 21 van beste hotels in België in 2016.
Zoover awards 2016 horizontaalHoe kun je stemmen?
Vanaf 4 jullie kun je stemmen op L’Auberge du Notaire. Dat kan tot en met 4 september 2016. Stemmen werkt op dezelfde manier als een review achterlaten op de Zoover website. Je kunt hier stemmen (kies België, hotel, L’Auberge du Notaire). Nadat de stemrondes zijn gesloten, wordt er gekeken naar de behaalde score en het aantal reviews. En dan zullen we horen of we opnieuw zijn uitgeroepen tot beste hotel van België.

Beste hotel van België 2013
Wie als hotel op 31 mei 2016 een gemiddelde score heeft van 8,5 of hoger uit ten minste 25 reviews, komt op de nominatielijst voor beste hotel van België. Toen L’Auberge du Notaire in 2013 werd uitgeroepen tot beste hotel van België, stond onze gemiddelde score op een 9,4. Dat cijfer is vandaag, op 21 augustus 2016 nog altijd een 9,4, uit 154 reviews. Daar zijn wij, Mart en Monique hartstikke trots op.
beste hotel van belgieWijziging toekenning awards
Zoover heeft dit jaar de wijze van toekenning van de awards gewijzigd: er moet gestemd gaan worden, door jullie. Alle genomineerden beginnen op nul stemmen. Dit geeft volgens Zoover de deelnemers een gelijke start en is er volgens de organisatie meer transparantie voor de consumenten en voor de accommodatie-eigenaren.beste hotel belgie 2016

 

 

 

Advertenties