10 hoogtepunten 2016

Heerlijk altijd die hoogtepuntenlijstjes. Voor ons is het elk jaar een goed moment om dankbaar te zijn voor de mooie dingen die het afgelopen jaar gebeurd of gerealiseerd zijn. Dit zijn onze tien hoogtepunten voor 2016. In willekeurige volgorde, want alle hoogtepunten zijn waardevol.

Gratis ebook voor altijd wonen in een hotelUitgave van ons boek ‘Voor altijd wonen in een hotel’
In augustus lanceerden we ons gratis te downloaden e-book ‘Voor altijd wonen in een hotel’.

Volgens reisjournalist Hans Avontuur is het ‘kostelijk leesvoer voor wie er is geweest of overweegt erheen te gaan’. We hebben super veel leuke reacties gehad!

 

8juliTien jaar geleden kwamen de eerste gasten
Op 8 juli was het precies tien jaar geleden dat onze eerste gasten aan de deur stonden. We vonden dat een memorabel moment, omdat we in tien jaar tijd zoveel fijne gasten mochten verwelkomen. En we zijn er trots op wat er van onze zaak is geworden.

 

frits-nieuwsbriefZoon Frits werkt mee in de zaak
Gelukkige samenloop van omstandigheden (stageplaats aan de universiteit in Leuven) maakte dat er ineens een mogelijkheid was voor Frits, de zoon van Monique, om bij ons te komen wonen en werken in het weekend. We genieten alle drie van deze tijdelijke buitenkans.

 

wild-arrangement-ardennen-2016Nieuwe gastenkamer
In maart hebben we één van de gastenkamers in een nieuw jasje gestoken. Het thema is ‘wandelen in de Ardense bossen’.

Bekijk de foto’s hier

 

thanksOpnieuw de terugkomers
Elk jaar ontvangen we meer terugkomers. Dit jaar steekt daar nog verder bovenuit. We hebben dagen gehad waarop driekwart van de gasten al eerder bij ons logeerden en dineerden. Daar zijn we zó trots op!

ap-en-sam-8Onze paarden dichter bij huis 
We zijn heel blij dat we een pensionstal voor onze paarden hebben gevonden op tien minuutjes rijden van L’Auberge du Notaire. Meer quality-time dus met de paarden en minder reistijd.

 

10277568_924191390939584_7281588788527257339_nBest gewaardeerde gerecht
De gemarineerde en huisgerookte hertenfilet. We serveren die met huisgemaakte pickels en zoet-zure radijs. Dit gerecht krijgt zoveel applaus omdat het vlees op je tong smelt en vanwege de bijzondere smaakcombinaties.

De herfstdegustatie verdient een mooie tweede plek. Het gaat hier om een degustatiebordje van huisgerookte everzwijnham, rillettes van everzwijn, gevogeltemousse met boschampignons, gekonfijte rode ui, huisgemaakte mosterd en huisgemarineerde augurken.

 


pagina prijzenNieuwe website
Dit jaar hebben we ook onze nieuwe website gelanceerd. Een site waarop je makkelijk kunt navigeren en waar al onze arrangementen gemakkelijk online te boeken zijn.

 

travelvibe logo 2Gastblog voor Travelvibe
We zijn trots op de gastblogs die Monique schrijft voor Travelvibe. De blogs maken het mogelijk minder bekende activiteiten in de Ardennen op de kaart te zetten.

mart-dimi-pratenTien jaar dezelfde leveranciers
We vinden het een hoogtepunt dat we al tien jaar lang werken met dezelfde leveranciers: schilder Benoît van Dooren, bakkerij Au Pré Fleuri, slagerij Vincent Laurent (sinds 6 jaar), groenteboer Heinen, loodgieter/elektricien Grégory Arimont, visleverancier Aquality.

 

Advertenties