Meest gestelde vragen over het Corona virus en een reservering bij ons in L’Auberge du Notaire

Maandag 19 oktober 2020
We hebben de meest vaak gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden rondom COVID-19 voor u op een rijtje gezet. Het is fijn als u eerst in de lijst kijkt of uw vraag er bij staat voordat u ons belt of mailt. Check ook uw annuleringsverzekering! Bedankt!

Restaurants en cafés sluiten voor vier weken. Mogen wij nog bij L’Auberge du Notaire logeren en dineren?
Ja, u mag bij ons komen logeren en dineren. Volgens de nieuwe maatregelen van vandaag mogen wij het ontbijt en het diner aan onze gasten serveren in de eetkamer. En we nemen alle maatregelen die nodig zijn om het risico op besmetting met het Coronavirus zo klein mogelijk te houden. We rekenen daarbij ook op de medewerking van onze gasten.

We hebben een reservering staan, maar ik / mijn partner / mijn vrienden voelen er vanwege het Coronavirus niet voor om binnenkort naar de auberge te komen. Wat zijn de voorwaarden?
We zijn open, dus gelden onze algemene voorwaarden zoals u die heeft geaccordeerd bij uw reservering. Op het moment dat de Belgische overheden ons weer in lockdown sturen, mogen wij niet open zijn en zijn er geen financiële consequenties voor onze gasten die een reservering hebben staan tijdens de lockdown. Maar volgens de nieuwe maatregelen mogen wij gewoon onze gasten ontvangen om te logeren en dineren.

Ik / mijn partner / mijn vriend(en) heb(ben) symptomen van het COVID-19 virus en we kunnen daardoor niet op de door ons gereserveerde datum komen. Wat zijn de voorwaarden?
Ook hier gelden onze algemene annuleringsvoorwaarden. Of u nu het Coronavirus hebt, of anderszins ziek bent, daar kan L’Auberge du Notaire zich niet tegen verzekeren.

We hebben een reservering staan in L’Auberge du Notaire, wat zijn jullie maatregelen?
De maatregelen vindt u hier via deze link. Bovendien sturen we die al onze gasten toe enkele dagen voor de gereserveerde datum zodat iedereen die bij ons komt logeren op de hoogte is wat van hem/haar wordt verwacht. En wat de gasten van ons kunnen verwachten. Het is prettig voor iedereen als dat allemaal op voorhand duidelijk is.